EKSAMEN OG DIPLOM

Ved afslutningen af din elevtid hos Statement Copenhagen er ligger afgangseksamen, som består af to dele; en praktisk og en teoretisk del.

Praktisk eksamen

Den studerende får en liste over behandlinger, de skal udføre under eksamen, herefter skal den studerende klargøre deres arbejdsområde med de nødvendige produkter. Under eksamen bedømmes den studerende også på kundekonsultation, her er det vigtigt at den studerende forstår kundens behov og ønsker. Eksaminatorer evaluerer tekniske færdigheder under behandlingen.

Teoretisk eksamen

I den teoretiske del af eksamen testes den studerendes viden om fagets teoretiske aspekter i form af en Q&A. Eksaminatorer kan teste den studerendes kendskab til specifikke skønhedsprodukter, herunder ingredienser, anvendelsesområder mm. Spørgsmål om hygiejnepraksis og sikkerhedsprocedurer er ofte en del af eksamen, da det er vigtigt at anvende de korrekte standarder for renlighed og sikkerhed.

Diplom

Efter gennemførelse af din elevplads hos Statement Copenhagen, vil du blive tildelt et diplom. Dette diplom markerer din officielle status som en uddannet fra Statement Copenhagen.

Dette diplom fungerer som bevis på, at du kan udføre alle de behandlinder, der tilbydes i Statement Copenhagen. Derudover får du også et diplom på alle de kurser, som du har været til hos Statement Academy under din elevtid.

SØG OPTAGELSE