HANDELSPOLITIK

Dato for sidste opdatering: 05/12-2023

1. TILMELDING OG BETALING

1.1 Priser

Hos Statement Copenhagen ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte kurser.

1.2 Kursustilmelding

For at deltage i vores fysiske kurser skal du tilmelde dig og betale for kurset på vores webshop.

1.3 Betaling

Statement Copenhagen ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede kurser.

1.4 Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

1.5 Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på depositum af kurser i vores webshop, som man ikke har deltaget i. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 (hvid du ikke har deltaget i kurset) efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@statementcopenhagen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

1.5 Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger , uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

2. AFHOLDELSE AF KURSER

2.1 Tid og sted

Information om kursussted og tidStår i kursusbeskrivelsen. Det er dit ansvar at møde op rettidigt. Møg gerne 10-15 min før kursusstart.

2.2 Ændringer eller annulleringer

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i kursussted, tid eller indhold af væsentlige årsager. I tilfælde af aflysning vil alternativer blive tilbudt, og du vil blive underrettet i god tid.

3. KLAGE

3.1 Klagemuligheder, oversigt & links

Vi hos Statement Academy er dedikerede til at levere kvalitetskurser og en fremragende kundeoplevelse. Vi anerkender dog, at der kan opstå situationer, hvor brugere ønsker at indgive en klage. Denne klagepolitik beskriver, hvordan klager håndteres for at sikre retfærdig og hurtig behandling.

3.2 Indgivelse af klage

Har du en klage vedrørende vores kurser, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Link: www.forbrug.dk